Wil je onderdeel van de Wijntuin worden door maandelijks een update te ontvangen van wat er reilt en zeilt in onze Wijntuin, maar laat je de werkdagen en workshops liever voor wat ze zijn? Word dan wijnvriend! Je pacht één druivenstok voor een jaar, ontvangt hier de opbrengst van gebotteld en wel, en je investeert mee in onze experimenten om zonder kunstmest en bestrijdingsmiddelen Nederlandse wijn te leren maken. Doe je mee?

95.00

Ben je hongerig naar kennis en leer je graag meer over wijn? Wordt dan wijnboer! Je volgt onze opleiding tot wijnboer en pacht 10 druivenstokken voor een oogstseizoen. Je leert verschillende aspecten van druiventeelt en vinificatie in workshops. Aan het eind van het oogstseizoen krijg je jouw wijn gebotteld en wel mee naar huis – maar niet voordat je dit gevierd hebt op ons oogstfeest.

Als werkpaard werk je minimaal 3 vooraf ingeroosterde dagen per jaar op het land en krijgt in ruil hiervoor werkpaarden-korting. Kan je niet? Dan huren wij een tuinvrouw of – man op jouw kosten (EUR 25 per werkdag) in om jouw taken uit te voeren.

 

275.00

11 op voorraad